Hlavní obsah
Článek

V tomto období většina celebrit míří do exotických destinací za teplem. Renata Langmannová (37) se rovněž vydala na dalekou cestu, navštívila ale místa, kde bylo často horší počasí než v Česku. Se svým manželem Ondřejem Novotným a dalším párem navštívila Chile.

„Chtěli jsme zažít dobrodružství a jinou dovolenou a vypnout. Toužili jsme po tom navštívit zemi, kam se zase tolik nejezdí,” zdůvodňovala výběr zimní dovolené držitelka titulu Česká Miss 2006, která s partou a manželem, moderátorem reality show Robinsonův ostrov, procestovala Patagonii v jižní části země.

Langmannová zažila podstatně dobrodružnější dovolenou, než na jakou byla doposud zvyklá. Během výpravy nachodili mnoho kilometrů, zdolávali velká převýšení a přespávali v provizoriu. „Bylo to fyzicky náročné a v tom jsem neselhala. Na to jsem totiž trénovaná. Pro mě bylo pouze zásadní, abychom spali na nějakém suchém teplém místě, kde je sprcha. V tom mi vyhověli, tak si nemůžu stěžovat,” rozpovídala se o netradiční dovolené modelka na dobročinném kabaretu, který pořádala spisovatelka Barbara Nesvadbová.

Nastaly momenty, kdy se Renatina skupina dokonce ztratila. „Dělali jsme pěší treky, které se nám hodně zvrhly. Místo deseti kilometrů najednou bylo dvacet, přišli jsme na to, že nemáme dostatek vody. Nebylo to žádné brutální drama, nakonec jsme našli správnou cestu.

Já se s ním na takových cestách nebojím. Jelikož strávil tolik času na Robinsonově ostrově, předpokládám, že by se o mě dokázal postarat. Snad by dokázal najít pitnou vodu v pralese a rozdělat oheň,” směje se Renata Langmannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám