Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka, kterou známe i jako jednu z hvězd show Tvoje tvář má známý hlas anebo ze seriálu Gympl s (r)učením omezeným, v srpnu porodila své první dítě. Pět a půl měsíce po narození syna Teodora už je Markéta Procházková (38) opět v plném pracovním nasazení a je štíhlá stejně jako před těhotenstvím.

"Dala jsem si pauzu a od pátého měsíce těhotenství jsem si užívala, že jsem nic nedělala. Ale v říjnu, po šestinedělí už jsem zase naskočila do divadla. Zkoušíme teď nový muzikál a pan režisér Antonín Procházka mi umožňuje, abych měla syna u sebe, tedy ne přímo na zkouškách, ale v divadle ho hlídá manžel, abych mohla kojit," svěřila nám.

Markéta je opět štíhlá jako proutek, žádné diety ale nedržela. "V těhotenství jsem přibrala šestnáct kilo a teď jsem zase na své váze. Pořád jsem měla nějaká tři kila nahoře, ale neřešila jsem to, protože všichni mi říkali, že když budu kojit, tak to půjde dolů samo. A je to pravda," dodala Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám