Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Jessica Simpson (43) je v posledním trimestru svého třetího těhotenství, které nesnáší úplně nejlépe. V poslední době ji trápí otoky nohou, bolesti zad a dýchací obtíže, nyní navíc málem spadla do záchodu. Simpson sdílela na svých sociálních sítích varování pro těhulky, aby se neposouvaly na sedátku toalety příliš dozadu. Právě to totiž ona sama udělala a utrhla ho.

Jessica sdílela na svých sociálních sítích vtipnou fotku s utrženým sedátkem v rukách a fanynky pro ni měly opravdu hodně pochopení. Některé dokonce v komentářích sdílely vlastní příběhy: „Jednou jsem utrhla držátko na mýdlo, když jsem se těhotná snažila vyhrabat z vany,“ svěřila jedna z nich. Je tedy vidět, že v tom Jessica rozhodně není sama.

Na sociálních sítích ji maminky podpořily, i když prosila o recept na oteklé kotníky. Těhotenství zkrátka není procházka růžovým sadem. Simpson čeká holčičku, kterou podle snímků z Instagramu hodlá pojmenovat Birdie. S manželem Ericem Johnsonem má ještě dceru Maxwell a syna Aceho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám