Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Alyson Hannigan (44) známe především jako účastnici hudebního tábora v kultovní komedii Prci, prci, prcičky. Na kontě má ale daleko víc rolí, včetně těch v seriálech Buffy, přemožitelka upírů nebo Jak jsem poznal vaši matku. Jejím nejnovějším počinem je filmová verze disneyovského animovaného seriálu Kim Possible.

Na jeho losangeleskou premiéru se herečka vydala v doprovodu celé rodiny. S manželem Alexisem Denisofem (52) se poznala právě při natáčení seriálu o Buffy a vzali se v roce 2003. Má s ním dcery Satyanu Marii (9) a Keevu Jane (6).

Alyson prozradila magazínu Stellar, že ji legendární hláška „Jednou na hudebním táboře“ provází dodnes. „Je jedno, kolik času od prvního vysílání Prciček uplynulo, pořád to na mě lidé volají na ulici,“ svěřila. Také doplnila, že oceňuje, že ji lidé poznávají i díky seriálovým rolím. „Je to skvělé, jsem ráda, že dělám věci, které se lidem líbí,“ doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám