Hlavní obsah
Článek

Když Ornella Koktová (31) sdílela video a snímky svého syna Quentina, který si s kamarády v kostýmu jahody užíval na maškarním plese, dmula se pýchou. Netušila totiž, co bude následovat. Našli se lidé, kteří se do chlapce začali navážet. A to takovým způsobem, že se Ornella rozhodla komentáře pod videem tzv. zamknout, aby nikdo už nic přidávat nemohl.

Quentin nejdřív recitoval básničku Koleda, koleda, Štěpáne a za to pak dostal sladkost. A zatímco jeden tábor fanoušků klučíkovi fandil, druhý začal negativně reagovat jak na jeho vzhled, tak na jeho mluvu. Ornella z toho byla smutná a naštvaná. Nechápe, jak na pětiletého kluka může někdo veřejně útočit.

"Žádný normální slušný člověk nemůže nadávat malým dětem. Ten, kdo se takto chová a kope do bezbranného, je pro mě lidská zrůda. Quentin je hodný kluk, co nikdy nikomu nic neudělal," rozčílila se Koktová. "A pokud jde o mluvení, tak chodíme na logopedii a cvičíme každý den dle pokynů, takže mám absolutně čisté svědomí," řekla Super.cz Ornella s tím, že ani fyzická aktivita Quentinovi nechybí.

Hateři si na paškál berou i děti zahraničních celebrit. Nepříjemné zkušenosti nedávno čelila i rodina Donny z Beverly Hills Tori Spelling.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám