Hlavní obsah
Článek

Celý svět je vzhůru nohama poté, co se objevily snímky Brada Pitta (60), který dorazil na oslavu 50. narozenin své bývalé manželky Jennifer Aniston (55). Okamžitě se začaly rojit spekulace, že se k sobě slavný pár určitě vrátí, doplněné teoriemi o tom, jak jejich shledání asi nesla Angelina Jolie (48).

Jolie je stále uprostřed nekonečné rozvodové bitvy s Pittem, ale podle zdrojů portálu Hollywoodlife.com byla údajně v šoku, když se dozvěděla, že se Brad narozeninové party své bývalé ženy zúčastnil. „Věděla, že jsou spolu opět v kontaktu, ale netušila, že jsou si tak blízcí. Vyvolává to v Angelině spoustu emocí, ale snaží se na nich nelpět. Ačkoliv je pro ni těžké přijmout, že se zase vídají, ví, že s tím nic neudělá,“ svěřil portálu zdroj blízký herečce.

Podle Entertainment Tonight se Brad na večírku objevil, aby Jennifer podpořil, popovídal si s několika přáteli a zase se vytratil. Jen několik dnů před oslavou byl po více než dvou letech viděn na veřejnosti s Angelinou. S tou se potkal v právnické kanceláři, kde se prý snažili dohodnout na péči o děti a dalších detailech, aby konečně mohli finalizovat nekonečný rozvod.

Reklama

Další články

Načítám