Hlavní obsah
Článek

Předávání cen MTV Europe Music Awards je každoročně jednou z nejvýznamnějších událostí hudebního světa. Letošní ročník se uskutečnil v neděli v severoirském Belfastu a hvězdy opět chtěly předvést to nejzajímavější ze svých šatníků. Letošek se ovšem nesl v duchu poměrně střídmé módy, a to překvapivě platilo i pro Lady Gaga, která se stala se čtyřmi cenami hvězdou večera.

Lady Gaga si tentokrát odpustila úlety tipu masového kostýmu či schovávání se ve vajíčku a dorazila v dlouhých šatech, které vypadaly jako ženské brnění ze šupin. Jako nejúspěšnější umělkyně si odnesla ceny hned ve čtyřech kategoriích, a to jako nejlepší ženský interpret, nejlepší skladba, nejlepší video a získala také cenu za největší množství fanoušků.

Bláznivý model předvedla Katy Perry, která kompletně v růžovém včetně přelivu na vlasech vypadala jako lízátko. Dva kostýmy vystřídal například Justin Bieber (30), který byl úspěšný ve dvou kategoriích a zvítězil jako nejlepší mužský interpret a v kategorii nejlepší pop. Zpěvačka Jessie J se převlékala dokonce třikrát. Nejdříve se ukázala v dlouhých tygřích šatech, poté v modré róbě divokých vzorů a nakonec se nasoukala do upnutého kompletu béžovo-bílé barvy.

Nádherná byla jako vždy moderátorka celého večera a přítelkyně Justina Biebera Selena Gomez, která v něžných krajkových minišatech s tylovou sukní uchvátila jako nevinná panenka. Svou krásou obohatily hudební událost modelky Bar Refaeli a Irina Shayk, které jsou obě známé také pro své vztahy se známými muž. Refaeli byla několik let partnerkou Leonarda DiCapria a Shayk pro změnu chodí s fotbalistou Cristianem Ronaldem.

Reklama

Další články

Načítám