Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Rachel Weisz (48) si odnesla svou první cenu BAFTA za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve snímku Favoritka. Z výhry byla náležitě v šoku a svěřila, že si sošku doma určitě vystaví. Rachel, která se na prahu padesátky stala podruhé matkou, vypadala 5 měsíců po porodu na červeném koberci skvěle. Zvolila róbu od značky Gucci a dobře udělala.

Během večera Rachel také svěřila, že pro ni nejnáročnější scénou byla scéna taneční s Joem Alwynem. Ta sice nebyla o ní, ale i tak z ní prý měla pěkně nahnáno. „Nikdy jsem profesionálně netančila a tato choreografie byla celkem náročná. Naštěstí je ve finále scéna spíš o královně, kterou ztvárnila Olivia Colman,“ svěřila pro Digital Spy.

Weisz, která je od roku 2011 vdaná za filmového Bonda Daniela Craiga (50), je matkou syna Henryho (12), kterého má s režisérem Darrenem Aronofskym. Craigovi v loňském roce porodila dcerku, pár si své soukromí však střeží natolik bedlivě, že zatím neproniklo do světa ani její jméno, natož podoba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám