Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdy šlápne v módě vedle, tentokrát ale Margot Robbie (33) neměla při výběru šatů šťastnou ruku. Alespoň podle některých diváků nedělních cen BAFTA.

Černo-stříbrný luxusní model z módního domu Chanel patřil k nejvýraznějším, které herečky oblékly. Čněl jak střihem, tak barevnou kombinací. Nejvíce pozornosti pak budily ostré černé rukávy ladící s výrazným lemem.

„Margot Robbie je příliš krásná na tak ohavné šaty“, „Má perfektní tělo, hrůza, že její stylista se rozhodl je schovat v takové příšernosti“, tweetovali diváci. Některé komentáře pak herečku přirovnaly ke kartáči v automyčce: „Docela blýskavý kartáč, jen co je pravda“, žertoval jeden takový, další zase k létající rybě, „i když krásné“. Kdyby nic jiného, jedno couture model splnil - píše se o něm po celém světě.

Robbie byla na cenu nominovaná za vedlejší roli ve filmu Marie, královna skotská. Cenu v této kategorii si odnesla Rachel Weisz za snímek Favoritka. Na pódiu se však Margot mihla i tak, když předávala sošku pro nejlepšího herce Ramimu Malekovi.

Margot Robbie a Saoirse Ronan ve filmu Marie, královna skotská

Líbí se vám šaty Margot Robbie?
Ano
25,7 %
Ne
74,3 %
Celkem hlasovalo 424 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám