Hlavní obsah
Článek

Když se Natali Ruden (53) a Taťána Makarenko (34) v brněnském Bobycentru potkaly, ani jedna z nich neměla velkou radost. Tedy, ne že by spolu měly návrhářka soutěže krásy Miss Czech Republic s její prezidentkou nějaký osobní problém. Ale vzaly si hodně podobné šaty. To dámy nepotěší. Obě zvolily rudou róbu s jedním odhaleným ramenem.

"Je pravda, že šaty pro sebe šiju vždycky na poslední chvíli, došívaly se den před finále. Ale svůj vzhled nikdy nepodceňuji, byly pro mě šité na míru a speciálně pro tuto příležitost. Když připravuji nějakou kolekci, myslím i na to, abych si navrhla v tomto duchu model pro sebe. Taťána asi přemýšlela podobně, máme asi podobné myšlenky," krčila rameny návrhářka.

"V podstatě jsme se shodly a je aspoň fajn, že já jsem blondýnka a ona brunetka. Ale myslím, že i ty šaty jsou koncepčně trochu jiné a odlišují se od kolekce," doplnila Natali, která připravovala pro deset finalistek modely na míru dlouhé tři měsíce. "Vybírala jsem je i individuálně k typu každé finalistky. Ale díky tomu, že se ta soutěž posunovala, jsme na to měli dost času," uzavřela.

Komu červená sluší víc?
Blondýnce Natali
83,4 %
Brunetce Taťáně
16,6 %
Celkem hlasovalo 320 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám