Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) zavzpomínala na staré časy. Uplynulo přesně deset od chvíle, kdy se stala poslední Miss ČR v soutěži krásy Miloše Zapletala. "Je to taková nostalgie," zavzpomínala na finále Miss Czech Republic, kam vyrazila.

Aneta s sebou neměla žádné drahé šperky ani složitou róbu, takže se s kamarádem nebála vyrazit do brněnského Bobycentra, kde akce probíhala, vlakem. Doprovod měla vlastně dva v jednom, protože její dlouholetý kamarád Dan je zároveň jejím kadeřníkem. Složitý účes byste u ní ale hledali marně. Dan nakonec zapletl bobek na hlavně stejný modelce i sám sobě. "Dohromady to trvalo čtyři minuty," smáli se oba, že měli málo času.

Róbu, jejímž autorem byl Anetin oblíbený návrhář Michal Kováčik, tentokrát zvolila ženštější než na Ples jako Brno, kde jí byla volba trochu vyčítána. Tam si totiž vyrazila v dámské variantě smokingu, což podle některých neodpovídalo zadanému dress codu. Tomu se ale Aneta brání.

"Za sebe musím říct, že vím, co dress code znamená, v téhle branži se pohybuju dlouho, takže bych si nedovolila nic zhatit. Ten oblek pro mě byl, jako bych přišla jako muž v ženském těle. Ženy mohou být kreativnější a dovolit si mnohem víc, a za tím si stojím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám