Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z módního pohledu během udílení hudebních cen Grammy nejde v prvé řadě o to zaujmout krásou, ale prostě jen zaujmout.

Hudebníci často volí ty nejvýraznější kousky z aktuálních kolekcí, které často nejsou určené pro běžné nošení. Návrháři jimi chtějí ukázat směr své tvorby. Nominované hvězdy také často oblékají archivní kousky ze starých kolekcí, které jsou něčím odlišné. To byl přesně případ raperky Cardi B (31), která na sebe vzala model značky Mugler, který byl poprvé veřejně předveden na prezentaci podzimní kolekce v Cirque d’Hiver v Paříži v roce 1995.

Se svými šaty se rozhodně nemůže zařadit do skupiny nejlépe oblečených dam večera, rozhodně se jí ale nedá upřít prvenství v originalitě.

Výstřední kousek inspirovaný podmořským světem hudebnice doplnila perlovými šperky a rukavičkami stejně jako modelka, která ho oblékla na mole před téměř čtvrt stoletím.

Kdo jiný si může dovolit obléknout takový úlet než raperka, která se mimo jiné stala držitelkou ceny za nejlepší rapové album. Na galavečeru také provokativně olízla svého manžela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám