Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že Brad Pitt (60) si nemohl nechat ujít oslavu 50. narozenin své bývalé manželky Jennifer Aniston (55). Na večírku se to celebritami jenom hemžilo a Brad údajně nenápadně vklouzl na party, aniž by ho fotografové stihli pořádně zvěčnit. Internet obletěly snímky, na kterých je Brad zezadu, v doprovodu ochranky.

„Bavili se spolu jen trochu. Bylo to příjemné. Oba jsou spolu v pohodě, ale není to tak, že by společně trávili celý večer,“ svěřil zdroj blízký oběma hvězdám portálu Hollywoodlife.com. „Bylo to takové hezké gesto, že se tam objevil a vyjádřil jí respekt. Oba ukázali, že jsou vyspělí a je pro ně přirozené pohybovat se ve stejných kruzích,“ doplnil zdroj.

Brad zdaleka nebyl jedinou celebritou na večírku. Dorazili tam i Katy Perry s Orlandem Bloomem, Gwyneth Paltrow, moderátorka Ellen DeGeneres, Jason Bateman, Jennifer Meyer, Reese Witherspoon a mnoho dalších. Večírek to byl tedy náležitě okázalý. Stále však nemůžeme uvěřit, že sexbombě Aniston už je 50.

Jen pro připomenutí, Brad a Jennifer byli svoji od roku 2000 do roku 2005, krátce po rozvodu se Brad dal dohromady s Angelinou Jolie, se kterou se až v roce 2014 oženil a vychovávali společně 6 dětí, tři vlastní, tři adoptované. Zatímco Brad se stále snaží finalizovat rozvod s Angelinou a dohodnout se na péči o děti a finančním vyrovnání, Jennifer se v roce 2017 po dvou letech manželství rozvedla s hercem Justinem Therouxem. S tím prý od rozvodu, na rozdíl od Brada, není vůbec v kontaktu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám