Hlavní obsah
Článek

Po porodu druhého potomka Michaela Tomešová (32) zažívá opravdu krušné chvíle. Ještě v šestinedělí se vrátila na divadelní prkna, kvůli zdravotním komplikacím si pak ale musela dát na nějaký čas od práce pauzu a věnovala se jen svým synům - téměř dvouletému Kristiánovi a půlročnímu Jonášovi. Teď už ale zase jede na plný plyn a následky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Herečka se fanouškům pochlubila zafačovanou rukou a opět přiznala, že trochu přecenila svoje síly. „Tahle fotka mě momentálně úplně vystihuje. Rozháraná, snažící se zvládnout vše na světě, ale nezvládající v podstatě nic. Teďka by se mi spíš na to tričko hodilo: Jdu si hodit mašli, mám doma dvě nemocný děti, ruku v gypsu a ekzém,“ postěžovala si na Instagramu dvojnásobná maminka.

Přes tyto útrapy ji ale naštěstí humor neopouští a svou nelehkou situaci vyjádřila fotkou, na níž v černé masce víly, kterou hraje v divadelním představení Sen čarovné noci, poukazuje na svou nemocnou ruku. „Ještě, že v tomhle představení kruhy pod očima nejsou vidět. Už je toho nějak moc, ale pořád se to snažím řešit optimismem, i když to jde někdy těžko. Prostě, když se něco se*e, tak vždycky na jednu velkou hromadu. Doufám, že po těhle peripetiích budu mít karmu vyčištěnou doběla!“ napsala Míša a dodala, že se jí v ruce rozjel zánět, který léčí antibiotiky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám