Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější žena republiky z roku 2002 Kateřina Průšová (40) sice ještě nehází flintu do žita, ale ví, že v modelingu již brzy bude muset uvolnit místo mladším ženám. Rozhodla se proto, že si sama vybere své nástupkyně. Podívejte se ve videu, jaké krásky za sebe svým fanouškům nabízí v nové soutěži Miss Face!

"Pořádám druhý ročník charitativního projektu. Podporujeme pět dětí ze sociálně slabších rodin a jako zpříjemnění 6. prosince v Hard Rock Cafe zvolíme vítězku Miss Face," řekla Super.cz Katka. Akci bude moderovat Gábina Partyšová s Petrem Svobodou, hlavní hvězdou večera má ale být zpěvák Jan Bendig. I jeho oči jistě potěší pohled na nádherné dívky, které mají do anorektiček naštěstí hodně daleko.

"Na prvním konkursu jsem viděla holky v prádle. Jsou krásné, mají zdravé postavy, nejsou vychrtlé. Vypadají skvěle. Mám radost," svěřila Průšová s tím, že i když má o své orientaci jasno, ženy se jí také líbí.

"Samozřejmě. Ano, otočím se za hezkou ženskou. Je to zcela normální pracovat se ženami. Není na tom nic špatného, říct o ženě, že je krásná," dodala stále půvabná bývalá misska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám