Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdy nebyla úplně plochá, co se ale stalo v poslední době s jejím poprsím sama nedokáže pořádně vysvětlit. Když Kateřina Kasanová (25) předávala svoji korunku královny krásy nové vítězce Miss Czech Republic Denise Spergerové, mohla se chlubit opravdu obřími ňadry.

"Modelingové míry nemám, ale u missky to tolik nevadí. A máte pravdu, sama jsme si všimla, že ve dvaceti mi prsa ještě vyrostla," krčila rameny kráska s dvoubarevnýma očima, která své vnady ještě zvýraznila v modelu od Sandry Markové, kde se jí ňadra drala z korzetu k potěšení přítomných pánů.

"A to šaty nemám na míru, jen půjčené. Sedí mi dobře a dobře se v nich cítím," byla během finálového večera spokojená Katka.

Ta má za sebou mezinárodní soutěž krásy Miss World v Číně, kde se jí podle jejích slov nad očekávání líbilo, a také dovolenou v Thajsku. O té média spekulovala, že ji strávila s expřítelem Benem Cristovaem (36), protože na Instagramu postovali fotografie ze stejného místa. "O tom bych mluvit nechtěla, je to soukromé," nechtěla o vztazích mluvit Kasanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám