Hlavní obsah
Článek

Herečka Susan Lucci (72) za sebou má přehlídku, na kterou ona ani diváci dlouho nezapomenou. Byla jednou z modelek, které se prošly pro organizaci The American Heart Association. Herečka vynesla honosnou červenou róbu, jež ji ale trochu pozlobila. Na mole si ji přišlápla a upadla. Naštěstí se jí nic nestalo, situaci se zasmála, zvedla se a za potlesku publika šla dál. Aplaudujícím divákům stihla poslat i vzdušný polibek a zamávat, než zmizela v zákulisí.

Mimochodem, iniciativa s názvem Go Red For Women, již organizuje zmíněná asociace a která se, mimo jiné výzvou ke zdravému životnímu stylu, pravidelným lékařským prohlídkám, snaží zredukovat množství úmrtí žen na srdeční choroby a mrtvice, nemohla najít vhodnější ambasadorku. Lucci nedávno svěřila, že sama podstoupila zákrok na srdci.

Pomoc vyhledala loni v říjnu, když ucítila tíhu na hrudi, měla prý pocit, „jako by jí na hrudníku seděl slon“. Dobře, že bolest nepodcenila, v nemocnici lékaři odhalili ucpané tepny. Díky včasnému zásahu dnes může herečka skákat po mole jako zamlada.

Susan Lucci podpořila organizaci The American Heart Association.

Reklama

Další články

Načítám