Hlavní obsah
Článek

Světu modelingu už dávno nevládnou jen štíhlé mladé krásky, které vypadají jako přes kopírák. Dnes se oceňuje jedinečnost a v kurzu jsou i dámy, které mají kila i roky navíc.

Nicola Griffin (59) v mládí neměla ambice stát se modelkou. Kariéru odstartovala teprve před pěti lety, kdy její dcery opustily domov kvůli škole a ona nevěděla, jak naložit s volným časem. Když byla na ulici oslovena s nabídkou reklamy na šampón, kývla na ni. „Nechtěla jsem jen sedět doma a tesknit po dcerách. Musela jsem si najít novou životní náplň,“ popsala Nicola začátek své kariéry.

Věk je pro ni jen číslem. Modelka je přesvědčena o tom, že do kampaní nepatří jen dvacítky, které nemají ani gram tuku navíc. Její zralá ženská krása slaví úspěch. Nicola má za sebou několik kampaní. Nyní se vystavila ve valentýnské kolekci spodního prádla, které je určeno ženám všech tvarů a věkových skupin.

Nicola trvá na tom, aby její fotky nebyly retušovány. Nevnímá na sobě žádné nedostatky, jež je nutné graficky upravovat. V kampani sází na svou přirozenost.

Reklama

Další články

Načítám