Hlavní obsah
Článek

Spíše než hedvábí, tylu či peří dává v životě přednost materiálům jako je polyester, polyamid či elastan. Není se čemu divit, neboť Andrea Sestini Hlaváčková je profesionální sportovkyní.

Když si ale tenistka vybírala róbu na Česko-Slovenský ples, tak si to dokázala užít. „Není moc času se tomu věnovat a ani mi to není moc blízké se tomu věnovat moc dlouho. Jsem ráda, že jsem se nakonec rozhodla šaty půjčit. Hned mi sedly,” uvedla Andrea, které s výběrem šatů pomáhal manžel Fabrizio Sestini. Ten má jako Ital k módě přece jen blízko.

Andrea je krásná žena, a tak docela řeší i to, co má na sobě na kurtu. Dává přednost eleganci a minimalismu. „I na turnajích se i v letních měsících snažím oblékat šaty. Nebráním se vyjít ze sportovního stylu a ukázat se jinak,” říká olympijská medailistka a vítězka Grand Slamu.

Během zkoušky jsme si nemohli nevšimnout Andreina těhotenského bříška. Projev mateřství ji prý ale při výběru róby z módního domu Burberry příliš neomezoval. „Zatím to není až tak vidět, abych tomu musela uzpůsobovat šaty. Doufám, že do doby konání plesu nepřiberu tolik, že bych se do nich nevešla,” smála se Andrea Sestini Hlaváčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám