Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Brně se uskutečnilo finále Miss Czech Republic 2019. Nejkrásnější dívkou, která bude Česko reprezentovat na světovém finále Miss World, se stala osmnáctiletá Denisa Spergerová (23).

Rodačka z Českých Budějovic měří 180 cm, takže byla ze všech finalistek nejvyšší. Miss Czech Republic pro ni není první soutěží, kde se snažila zúročit svůj půvab. Když jí bylo pouhých 13 let, postoupila do semifinále Elite Model Look. Nyní její krása dozrála a odnesla si titul Miss Czech Republic 2019.

"Nečekala jsem, že vyhraju, ale nervózní jsem vůbec nebyla. Já prostě na trému netrpím,“ řekla nám Denisa hned po svém triumfu. Pánové mohou o tuto krásku usilovat, je stále nezadaná. „Přítele nemám. Teď se budu soustředit hlavně na maturitu a na Miss World,“ dodala vítězka, jíž se bude hodit jedna z výher v podobě kurzu angličtiny. Ve škole totiž studuje hlavně němčinu.

Největší radost jí udělalo auto. „Řidičák mám, 18 mi bylo, takže se těším, až budu jezdit,“ smála se. Byt v Praze prozatím nevyužije. Kvůli školním povinnostem zůstane do maturity v Českých Budějovicích.

Soutěž krásy ocenila celkem čtyři dívky. Miroslava Pikolová byla zvolena Miss Social Media, II. Vicemiss Czech Republic se stala Andrea Prchalová, na stříbrné pozici skončila Maria Bojčenko.

Má Denisa Spergerová šanci uspět na světovém finále Miss World?
Ano, je krásná
20,9 %
Ne, neprosadí se
79,1 %
Celkem hlasovalo 737 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám