Hlavní obsah
Článek

Alopecie neboli plešatění či zvýšené vypadávání vlasů je nejčastější příčinou ztráty vlasů jak u mužů, tak u žen. 95 % alopecií patří do skupiny androgenní alopecie. Ta je dědičná a je způsobena zvýšenou citlivostí vlasových folikul na hlavě na mužský pohlavní hormon (androgen). Příčinou plešatění je kombinace genů, hormonů a věku. Většina mužů je zasažena touto formou vypadávání vlasů. V jakém věku a jak rychle vlasy vypadají, se u jedinců liší. Vlasy rostou z vlasových folikulů, což jsou malé, pytlovitě tvarované dutiny v kůži. Při androgenní alopecii se cyklus růstu vlasů zastaví v klidové fázi a nedostane se lehce zpět do růstové fáze. To znamená, že poté, co vlas vypadne, je obnovení růstu na tomto místě těžší.

Prokazatelné účinky proti dědičnému vypadávání vlasů

Foto: Provexin.cz
Více

Foto: Provexin.cz

Komerční sdělení

Novinka Provexin® A100HF je patentovaný přípravek pro opětovný růst vlasů, který byl vyvinut ve Švédsku, kde je také vyráběn. Provexin® A100HF byl předmětem několika klinických studií. "Jejich výsledky jasně potvrzují účinky přípravku," říká profesor Jonas Müntzing. V Sahlgrenské fakultní nemocnici v Göteborgu si všimli, že přibližně třetina účastníků studie měla dvakrát více vlasů, přičemž asi polovina zaznamenala 50% nárůst vlasů. To znamená, že u více než 80 % účastníků bylo vidět požadovaný účinek, a to již v průběhu studie. Přibližně 60 % z účastněných zaznamenalo zvýšený růst vlasů již během prvních 3 měsíců. Pokud chcete dosáhnout trvalých výsledků, je důležité používat Provexin® A100HF dlouhodobě. Přípravek neléčí androgenní alopecii, ale pozitivně ovlivňuje růst vlasů při pravidelném používání. Jeho používání může také pomoci proti další ztrátě vlasů.

Jednejte co nejdříve

Foto: Provexin
Více

Foto: Provexin

Komerční sdělení

Faktem je, že díky androgenní alopecii mohou vlasové folikuly úplně zmizet. To se stane díky zanedbání problému, a pokud již vlasový folikul neexistuje, nemá nový vlas z čeho vyrůst. "Pokud vám vlasy vypadávají déle než 7 až 10 let, může být jakýkoliv pokus o jejich opětovný růst velmi těžký. Léčba přípravkem Provexin® A100HF by se proto měla zahájit ihned, jakmile zjistíte řídnutí či vypadávání vlasů,” říká Jonas Müntzing.

Provexin® A100HF funguje, nyní za akční cenu

Foto: Provexin
Více

Foto: Provexin

Komerční sdělení

Vlasy jsou velmi důležitou součástí našeho vzhledu; jejich řídnutí, nadměrné vypadávání nebo plešatění je proto velkým problémem nás, kterých se to týká. Provexin® A100HF může v tomto směru pomoci pozitivně změnit život. Provexin® A100HF je třeba používat alespoň 6 měsíců. Za tuto dobu je většinou možné vidět výsledky. Po 6 až 9 měsících používání je možno dělat závěry o působení přípravku. První vlasy rostou nejčastěji ve formě tzv. chmýří a jsou podobné prvním dětským vlasům. Tyto vlasy nakonec vypadají, a poté začnou růst již vlasy stejné barvy a kvality jako jste měl/a předtím.

Další články

Načítám