Hlavní obsah
Článek

Delilah Belle Hamlin (20) je dcerou herečky Lisy Rinny a Harryho Hamlina. A jako za dcerou slavných rodičů se za ní pochopitelně všichni otočí. Na slavnostním večeru amfAR Gala 2019 v New Yorku vypadala v růžových šatech od značky Natasha Zinko jako cukrová panenka.

Šaty bez ramínek však mohou být pěkně zrádné, a tak si mladá modelka své poprsí raději chránila, aby jí nevypadlo. Nebyla ostatně jediná, kdo měl tento problém. Podobné potíže s vnady zaznamenala i Kim Kardashian.

Delilah, která se proslavila tím, že sdílela své snímky na Instagramu a rozjela tak slušnou modelingovou kariéru, přiznala, že je velkou výhodou mít slavné rodiče s dobrými kontakty. „Cítím se požehnaná, že mám průvodce světem šoubyznysu, kteří v něm figurují takovou dobu. Vždycky mě podporovali a vedli,“ svěřila magazínu Paper.

Její matka Lisa se proslavila seriálem Melrose Place a nyní je hvězdou reality show Real Housewives of Beverly Hills. Její otec pro změnu figuruje v televizním programu Právo v Los Angeles. Delilah má ještě mladší sestru Ameliu (17), která je rovněž aspirující modelkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám