Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za nejslavnějšími sestrami světa se otočí každý, ať jsou kdekoliv. Na stříbrném koberci na akci amfAR gala 2019 v New Yorku tomu nebylo jinak. Kim (43) a Kourtney (45) Kardashianovy si vyšly v černých šatech značky Versace a jejich napěchované dekolty upoutaly pozornost všech přítomných.

Při pózování měla ovšem Kim se svým výstřihem trochu problémy. Bujné vnady neposedně vykukovaly z róby a faux pas bylo málem na světě. Starší Kourtney se sice nepyšní tak plným poprsím, ale i u ní bylo na co se dívat. Díky vysokému rozparku odhalila nožku v plné kráse.

Vypadalo to, že Kim se před slavnostním večerem stihla zbavit svých kožních problémů. Před pár dny ji vyfotili se silnou vrstvou make-upu na obličeji, která zakrývala něco, co působilo jako akné. Kim se pak sledujícím na Twitteru sama svěřila, že šlo o lupénku, která se jí nečekaně objevila na obličeji. Vypadá to, že se jí však včas zbavila, i když na akci zrovna její obličej nejspíš nikoho nezajímal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám