Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Starší dcera Sabiny Laurinové (52) už dávno není malá holka. Z krásné Valentýny (16), kterou má herečka a zpěvačka se svým kolegou Pepou Vojtkem (58), už je mladá slečna a na znovuobnovené premiéře muzikálu Galileo vytřela všem přítomným zrak.

Nejenže svou maminku už o pěkných pár centimetrů přerostla, ale upoutala také neuvěřitelnou podobou. Valentýna se se Sabinou dokonce sladila i oblečením a obě zvolily modely s květinovým potiskem. V davu lidí na večírku, který po premiéře následoval, je od sebe na první pohled rozeznal jen málokdo.

Valentýna ale rozhodně nezapře ani svého tátu. Ten se stejně jako Sabina objevuje po 15 letech v oblíbeném představení a jejich dcera se na oba rodiče přišla podívat. Když se představení před lety uvádělo, bylo jí kolem dvou let, takže si z něho jen stěží něco pamatuje.

Po rodičích není Valentýnka ale pouze podobou. Jak Sabina sama přiznala, vydá se v jejich šlépějích, i co se kariéry týče. „Valentýna studuje konzervatoř, takže tam bude získávat první zkušenosti,“ svěřila Laurinová, která si premiéru užívala nejen se svými nejbližšími, ale také s kolegy, s nimiž se může po letech setkávat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám