Hlavní obsah
Článek

Modelka Heidi Klum (50) je vytížená plánováním svatby s hudebníkem Tomem Kaulitzem (29), neboť pár už údajně stanovil datum velkého dne. Dopřála si ale pauzu od plánování, aby se zúčastnila akce amfAR Gala 2019 v New Yorku, pořádané nadací podporující boj proti AIDS. Postarala se o to, aby ji ve stříbrných šatech nikdo nepřehlédl. Díky vyšponovanému poprsí to zkrátka nebylo možné.

Entertainment Tonight se svěřila, že přípravy na svatbu zatím jdou podle plánu. „Myslím, že datum už máme. Včas se ho dozvíte. Jsme oba Němci, takže to bude velmi organizované. Všechno na čas a hodně, hodně organizované,“ sdělila reportérům.

Heidi se v minulosti svěřila, že i po dvou rozvodech stále věří ve spokojené manželství. Byla provdaná za herce Rica Pipina a zpěváka Seala, má celkem čtyři děti. Prozradila také, že ani věkový rozdíl hvězdný pár netrápí. „Můj kluk je mnohem mladší než já a spousta lidí se mě na to ptá. To je asi jediný případ, kdy mi někdo předhazuje můj věk a já se musím zodpovídat. Jinak o tom moc nepřemýšlím. Musíte žít šťastný život bez zbytečných starostí, co si o vás ostatní myslí,“ vysvětlila modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám