Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do poslední chvíle nebylo jisté, zda se letos vůbec tradiční soutěž Miss Praha Open vůbec uskuteční. Většina z dívek totiž dostala otravu po požití kolektivně podávaného jídla. Dívky měly těžký průjem a celé dny prozvracely. O nacvičování choreografie nemohla být řeč, protože oslabené dívky skončily na kapačkách.

"Původně jsme do nemocnice nechtěly, ale pak jsme byly za kapačky vděčné," shodly se vítězky soutěže, která nakonec v pražském paláci Žofín proběhla.  Vyhrála Tereza Chlebovská s číslem pět, první vicemiss je číslo sedm Markéta Břízová a druhou vicemiss Andrea Šárová s číslem jedna.

Nejhůř na tom byla zdravotně dvojka, Anna Avakjanová. Zhubla o 3kg a musela odjet domů, vrátila se až těsně před finále. Choreografii dívky zkoušely až v průběhu dne konání a večer před tím, jedna z děvčat ještě i na zkoušce omdlela. Nakonec večer, který moderovala Miluše Bittnerová s Mirem Šimůnkem, dopadl dobře. Dívka číslo čtyři dokonce o otravě jídlem na pódiu zarecitovala básničku.

Reklama

Další články

Načítám