Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roky televizní a filmové role odmítala s tím, že je moc vybíravá. Nyní ale přišla nabídka, kterou nemohla odmítnout. Jana Preissová, která dnes slaví 71. narozeniny, se tak po letech vrátila před filmovou kameru a připravuje novou komedii.

„Hraji hodně starostlivou babičku Janinku. Je mi docela podobná, protože ve skutečnosti jsem starostlivá babička a jsem jí ráda,“ uvedla Jana Preissová, která spolu s ostatními kolegy natáčela, stejně jako před lety oblíbený snímek Jak vytrhnout velrybě stoličku, na horách. Spolu se svým filmovým manželem Bolkem Polívkou se vydala do Tater.

„Přestože jsme natáčeli na horách, ve filmu se neposadím ani na saně. Ten film je spíš o tom, že Pražáci přijedou do Tater a rozhodně nejdou lyžovat. Ale jako mladá jsem docela dobře lyžovala a pak mě spíš bavily běžky, připadaly mi akčnější. Mám ráda věci, které jsou v pohybu,“ prozradila na natáčení herečka, která se naposledy objevila v televizním snímku Krásný čas v roce 2006.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám