Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Potřebujete doma uklidit a zároveň máte potřebu omrknout nahého muže? Šestadvacetiletý Daniel Aitken spojil dvě poptávané činnosti do jedné. A o klientky nemá nouzi.

Bývalý dělník z britského Brightonu našel díru na trhu a rozhodl se ji zaplnit. Stačilo odhodit stud a vyrazit za paničkami, které mají doma rády pořádek a navíc se rády podívají na muže, který nemá potřebu zakrývat své přirození.

Daniel totiž nepotřebuje pracovní uniformu. Vystačí si s gumovými rukavicemi a zbytek těla včetně rozkroku ochotně ukazuje svým klientkám. Za hodinu úklidu si účtuje 30 liber (téměř 900 českých korun) a zájmem o jeho služby je mile překvapen. Pokud bude vydělávat stejným tempem, během několika let si pořídí vlastní dům.

Podnikavý mladý muž si navíc k základní sazbě účtuje příplatky. Když má někdo zájem se s ním pomazlit, za hodinu zaplatí navíc 45 liber (1300 českých korun). Jako „dotykový terapeut“ ale pracuje zásadně oblečený, tudíž nejde o erotický servis.

„Za týden zvládnu uklidit šest domů. Nahota mi při práci nijak nepřekáží,“ řekl Daniel, který nabízí širokou škálu služeb. Vysáváním a mytím nádobí to zdaleka nekončí.

Máte zájem o služby nahého pomocníka?
Ano, je to zajímavý servis
21,4 %
Ne, nahota k úklidu nepatří
78,6 %
Celkem hlasovalo 611 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám