Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo sledoval sitkom Ajťáci, v originále The IT Crowd, nemohl nemilovat dvoučlenný tým Jen Barber (Katherine Parkinson). Maurice a Roy v podání Richarda Ayoadeho (41) a Chrise O'Dowda (39) byli skvělí. A zatímco v ději se jim jako asociálním nerdům ve vztazích nedařilo, skutečnost od scénáře snad nemůže být rozdílnější.

Jak Ayoade, tak O'Dowd jsou ženatí a mají rodinu. Oba své manželky našli mezi kolegyněmi, starší z herců si vzal herečku Lydiu Fox, s níž má tři děti, mladší je ženatý s herečkou a komičkou Dawn O'Porter, která mu porodila dva syny. Na společenské akce se ale ani jeden z párů příliš nehrne. O'Dowd a jeho paní udělali v pondělí výjimku při příležitosti vyhlášení nominací magazínu Hollywood Reporter.

Oba herci mají bohatou filmografii, k níž každoročně přibývají nové tituly. V případě Ayoadeho to jsou například filmy The Souvenir (2019), Pračlověk (2018) nebo Paddington 2 (2017), O'Dowda mohli fanoušci vidět ve snímcích Velká hra (2017), S láskou Vincent (2017) nebo Mary Poppins se vrací (2018).

Reklama

Další články

Načítám