Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože si ji mnozí čeští fanoušci pamatují právě jako Kevinovu mámu v komedii Sám doma, herečka Catherine O'Hara (64) se ve filmovém byznysu pohybuje už od sedmdesátých let minulého století. A aktivní je stále. Herečka má na kontě desítky nejen filmových, ale také televizních rolí. Momentálně je její jméno skloňováno se seriálem Schitt’s Creek.

Jednou z nejslavnějších postav nejen u nás, ale i celosvětově, však bezesporu navždy zůstane zapomnětlivá maminka Kate, která, a s ní celá rodina, ve zmatku odcestuje do Paříže bez malého Kevina (Macaulay Culkin). V jeho o dva roky mladším pokračování, Sám doma 2: Ztracen v New Yorku, pak loudu neuhlídají na letišti a on nasedne do špatného letadla.

Vzhledem k popularitě filmů, které vznikly už před 29, respektive 27 lety, tak nikoho nepřekvapí, že otázky s nimi související mezi fanoušky stále rezonují. Loni například O'Hara odpovídala na dotaz, zda po skončení natáčení zůstala v kontaktu se svým nejdivočejším filmovým synkem. Roky se prý neviděli, ale „před dvěma lety“, řekla loni v prosinci, se potkali na vernisáži. „Moc ráda jsem ho viděla, miluju ho!“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám