Hlavní obsah
Článek

Manželé Alec (65) a Hilaria (40) Baldwinovi už mají dům plný dětí, ale ani čtyři potomci jim, zdá se, nestačí. V show Ellen DeGeneres prozradili, že by k pětileté Carmen, tříletému Rafaelovi, dvouletému Leonardovi a osmiměsíčnímu Romeovi rádi páté dítko. Touží po další holčičce.

Rodinka se možná brzy ještě rozroste...

„Stížnost“ ohledně pohlaví sourozenců prý podala i Carmen. „Když jsem jí řekla, že čekám dalšího kluka, přišla za mnou a řekla: ‚Mami, co kdybys měla další holku a pak můžeš mít dalšího kluka?‘ Tak jsem jí řekla, že takhle to nefunguje,“ vyprávěla.

Když se Ellen zeptala, co se bude dít, když ani další miminko nebude holka, Hilaria s vážnou tváří odvětila, že se budou snažit dál. No, vypadá to, že těch 11 kočárků, co prý měli v jednu chvíli - vzhledem k věku dětí a finančním možnostem - připravených doma u dveří, se ještě bude hodit.

O postavu mít instruktorka jógy starost nemusí. Už čtyřikrát prokázala, jak blahodárně jógové pozice na její tělo působí. Na svém Instagramu vybízí i další maminky a jde příkladem, že cvičení mohou do každodenního programu zařadit i ony.

Hodit nohu za hlavu? Pro Hilariu žádný problém...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám