Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Mátlová (48) byla jednou z účinkujících na Českém plese. Operní árií slavnostní událost plesové sezóny zahajovala. A na přání kvůli efektům na jevišti oblékla červené šaty. "Měly jsme původně jinou verzi, až poslední dny jsme s návrhářkou Martou Musilovou hledaly něco jiného. Pořadatelé si přáli červené," řekla Super.cz Tereza.

Ta se během večera musela hlídat, při zpěvu to ale prý nejde. Šaty byly velmi přiléhavé na tělo. "Nějak se smrskly. Když jsem je poprvé oblékla, řekla jsem si, že jsou nějak uzoučké," smála se. "Vlasy jsou prodloužené, šaty se smrskly. Asi je vidět, že břicho moc nezatahuju. U zpěvu to ani nejde. Musí to být efekt na jevišti, aby se to líbilo," upřesnila operní pěvkyně.

Překvapila také prodlouženými vlasy až po zadek. "Chtěla jsem vyzkoušet něco jiného. Podle nálady, impulzivně se oblékám a češu. Je tu sundávací," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám