Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaapadesátiletý Australan Simon Dorante-Day se opět ozval. Už v roce 2016 veřejně vystoupil se svým přesvědčením, že je nemanželským synem prince Charlese a jeho nyní již ženy Camilly. V nejnovějším rozhovoru pro australský magazín New Idea navíc řekl, že věří, že Charlesova někdejší manželka, princezna Diana, o jeho existenci věděla a údajně byla připravená s tím „jít ven“.

Vedle rozhovorů používá „princ Simon“, jak se muž označuje, k šíření údajné pravdy také sociální sítě. Na Facebooku například nedávno zveřejnil fotku z mládí, na níž někteří vidí fyzickou podobnost se členy královské rodiny, mj. s princem Williamem, další zase podobu se synem vévodkyně Camilly, Tomem Parkerem Bowlesem. Posuďte sami.

Simon Dorante-Day se sestrou a prarodiči na archivním snímku

Dorante-Day se narodil v Gosportu, v 18 měsících byl adoptovaný britským manželským párem, píše Daily Mail. Nyní žije v australském Queenslandu, pracuje jako webmaster.

V době, kdy se narodil, respektive byl dán k adopci, by Camille bylo mezi 18 a 19 lety a Charlesovi mezi 17 a 18 lety. Nejnovější zprávy ze zahraničí hovoří o tom, že Dorante-Day volá po testech DNA, které by jeho slova potvrdily. O tom, že má být královského původu, mu řekli prarodiče, kteří měli dříve pracovat pro královnu Alžbětu II. a jejího muže vévodu z Edinburghu. „Babička mi to nenaznačila, řekla mi to napřímo,“ uvedl muž.

Clarence House mužovo počínání zatím nijak nekomentoval.

Simon Dorante-Day

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám