Hlavní obsah
Článek

Doma teď měli oddělenou domácnost. Ne, že by se muzikáloví snoubenci Peter Pecha (34) a Kateřina Sedláková (37) pohádali. Oba ale nacvičovali na konkurz muzikálu Čarodějka, takže potřebovali svůj klid. Držitel Thálie za Rockyho si prý zabral kuchyň, bývalá finalistka Miss zase ložnici.

Na konkurz nešli ve stejný den, takže jsme se potkali jenom s Katkou, s níž jsme probrali, na jakou roli v muzikálu, který produkuje František Janeček (79) a v Goja Music Hall ho bude uvádět od října, se cítí. A jelikož se bude zkoušet v létě, tak i to, jak by to v případě úspěchu zvládla se svatebními přípravami.

"Brát se máme až v září, takže léto je v pohodě, i když se bude samozřejmě finišovat s přípravami. Ale jsem houževnatá, nemám ráda nudu a určitě bych to zvládla, kdyby to vyšlo," míní Katka, která usiluje o roli Nessarose.

"Je to holka, která je na vozíku, sestra hlavní představitelky Elphaby. Jsem nohama na zemi, obě ty hlavní čarodějky mají velmi těžké zpívání, viděla jsem to v Londýně a moc se mi to líbilo, ale mám altový hlas, takže nemám zase až takový rozsah, takže se přikláním spíš k víc činoherním rolím," vysvětlila svoji volbu.

Doma zkoušela současně se svým snoubencem. "Připravovali jsme se každý zvlášť, každý máme jinou písničku, a tak na to potřebujeme klid. Jen jsme si to před sebou navzájem zazpívali, zhodnotili jsme si to kriticky. On byl v kuchyni, já v ložnici, zavřeli jsme si dveře a trochu jsme litovali sousedy, protože to musí být hodně slyšet. Ale jsou trpěliví a zatím na nás nikdo nebouchá," smála se Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám