Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Žádná jiná erotická pomůcka vám nenabídne tak mimořádně intenzivní orgasmy a čistou rozkoš jako Womanizer. Diskrétní stimulátor pro ženy nabízí smyslný design, kvalitní materiály a jedinečné zpracování – zlehka nasaje klitoris a pulzujícími tlakovými vlnami ho bezdotykově jemně stimuluje. Nabízí několik úrovní intenzity vzrušujícího potěšení a vyšší modely můžete díky 100% vodotěsnosti používat i ve vaně.

Womanizer Premium – maximálně intenzivní rozkoš a dokonalé uspokojení

Nejvyšší řada Premium přináší bouřlivé a ohromující orgasmy, intenzitu tlakových vln pohodlně nastavíte tlačítky ve 12 stupních od extra jemné až po ultra silnou. K nádhernému designu a bezdotykové stimulaci klitorisu přináší něco zcela nového: funkce Smart Silence a Autopilot. Díky Smart Silence (chytré ticho) Womanizer Premium začíná fungovat teprve tehdy, když se téměř dotýká pokožky. Jakmile jej vzdálíte od těla, vypíná se, takže je používání výrazně tišší, a navíc se zvyšuje výdrž baterie. Relaxační Autopilot přináší nečekané orgasmy a překvapivě nový způsob vzrušení díky náhodně vybíranému rytmu tlakových vln a zvyšování intenzity. Womanizer Premium je 100% vodotěsný a dostanete k němu magnetickou nabíječku, náhradní silikonovou násadku a látkový pytlík na cesty. VYBRAT SI exkluzivně na eroticcity.cz

Foto: Erotic City
Womanizer Premium

Co o Womanizeru říkají ženy, které ho již vyzkoušely?

Všechny ženy, které měly možnost Womanizer vyzkoušet, se shodly na tom, že nezažily nikdy nic podobného. Pokud se jim předtím nedařilo dosahovat orgasmu, nebo jen s obtížemi, tato erotická pomůcka jim pomohla spolehlivě – a hlavně neuvěřitelně rychle! Ženy zvyklé na silné orgasmy je zase s Womanizerem prožívaly vícenásobně a s větší intenzitou. Navštivte některou z desítek kamenných prodejen Erotic City nebo si vyberte na e-shopu – nyní ke každé objednávce Womanizeru dostanete jako dárek lubrikační gel zdarma!

Foto: Erotic City
Womanizer Premium

Další články

Načítám