Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už šesté písni ze svého alba ETC vytvořila Dara Rolins (51) obrazovou podobu videoklipu. Přestože v textu písně Kolotoč není ani zmínka o sněhu, Dara od začátku věděla, že chce aby se klip nesl v zimní náladě.

Příběh je jednoduchý a šlo hlavně o to najít zajímavé prostředí a herce. Ti pochází až na pár výjimek z řad zpěvaččiných přátel. Svým tanečnicím, které označuje popová diva za "své sestry", svěřila Dara hlavní role. „Klip je o nás, o partě lidí, se kterýma trávím sváteční čas, zdobíme stromek, večeříme,” říká Dara.

Tvůrci klipu si dost vyhráli se stylingem. „Je jasný, že takhle oblečení, navíc v podpatcích, na hory lidi nejezdí. I když, vlastně proč ne,” směje se zpěvačka.

Klip natáčel zpěvaččin oblíbený režisér Adam Pavelka, který často spolupracuje i s jejím bývalým partnerem Patrikem Rytmusem Vrbovským a krátce před natáčením s Darou vytvářel klip pro Majka Spirita. Mezi jejich nejúspěšnější spolupráce patří zpěvaččiny klipy Ver mi a Všetko alebo nič, které mají šestimiliónové shlédnutí.

Dara se nedávno vrátila z měsíčního pobytu na Bali a hned naskočila do víru dění všeho druhu. Vystoupení, focení nových kampaní, natáčení dalších videoklipů. Ten aktuální, který stihla natočit jen krátce před odletem, chce uvést do života už za pár dní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám