Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Hanka Mašlíková (41) byla na Českém plese za princeznu. Žádný odvážný výstřih či rozparek. Své tělo si prý už nechává pro manžela Andrého Reinderse. "Cvičím pro sebe a ukazuji ho hlavně manželovi, a tomu ho ukážu dneska večer. Rozbalí si mě doma," řekla Super.cz Hanka.

O syna Andrease bylo postaráno, přes noc zůstával u babičky. "Andreáska hlídají rodiče. Ráno si pro něj zajedeme. A my si užijeme večer a možná i ráno dáme dobrou snídani. To si vždycky hrozně užíváme, že si dáme někde luxusní snídani. Tak jednou za dva měsíce. Není na tom nic špatného, manželé by si měli na sebe občas udělat čas a dát mrňouska na hlídání," říká.

Hanka si loni nechala zmenšit vnady a svého rozhodnutí nelituje. I v šatech z půjčovny byl její dekolt výrazně menší. "Mnohem víc si teď užívám šaty a vršky, začala jsem být konfekční. S velkým poprsím to byl problém. Teď se do všeho vejdu a baví mě to," vysvětluje.

"Jsem ráda, že jsem si vnady nechala zmenšit. Naprosto. Jsem šťastná, vypadá to přirozeněji, sedí to ke mně, i bolesti zad se zmírnily. Jsem spokojená," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám