Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Aneta Christovová, kterou proslavil nejen pořad Trojhlavá saň, který uvádí s dalšími dvěma kolegyněmi, ale i vysoká váha, se už poněkolikáté rozhodla, že zhubne. Tentokrát za tím ovšem není jen rozmar a touha vypadat lépe, ale i verdikt lékařů o její zdravotním stavu. Začíná právě dnes.

Velkou chuť k hubnutí ovšem nemá, tak snad se jí bude dařit. "Nechce se mi, protože jsem toho názoru, že na světě žijí různorodí lidé a stejně jako fauna má své slony a gazely, a flóra sekvoje i bonsaje, tak i lidé jsou velcí a maličkatí. Ale musím, protože mě zlobí pupeční kýla tak, že už je těžký nandat si ponožky, nemůžu skoro žádný sporty a prostě mi vadí vše, co mě omezuje. A věřte, že kila navíc to nejsou," zdůvodňuje moderátorka své rozhodnutí zhubnout.

"Protože už jsem v životě držela asi milión všech diet, co se kdy ukázaly na světě, rozhodně žádnou rychlodietu ani jakoukoli jednostrannou dietu držet nebudu. Je to totiž těžce na houby, zvlášť jste-li ten typ člověka, co s nadváhou bojoval celý život. Prostě je to nesmysl a nic to nevyřeší," pokračuje Aneta.

Přidala i své hubnoucí kvarteto, jehož se hodlá držet: Pravidelně jí nejpozději do 22 hodin, minimalizuje sladké. "Zvýším pohyb. Pravidelně sexuji," dodala. Vzhledem k poslednímu bodu zapojí tedy i svého partnera, mauricijského maséra Prince, který se po náročné šichtě v práci bude muset také víc hýbat.

Ke společnému hubnutí vyzvala i svoje fanoušky na sociálních sítích, kterým bude podávat průběžné informace včetně toho, co během každého dne sní a vypije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám