Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, v jakém měsíci je vlastně přítelkyně bývalého ministra Michaela Kocába, se dlouho jen hádalo. Exotické Lejle Abbasové totiž rostlo bříško jen neznatelně. A zatímco si všichni mysleli, že je sotva na začátku sedmého měsíce, Super.cz zjistil, že už je pomalu na rozpadnutí.

"Může to klidně přijít každou chvilku," svěřila Lejla. Abbasová je na začátku devátého měsíce těhotenství. Prozradila to nechtěně při debatě o znameních zvěrokruhu, když připustila, že miminko už nebude Štír, ale také ne Kozoroh. V úvahu tedy připadá pouze Střelec, jehož vláda začíná 23. listopadu.

Lejla se cítí skvěle, pár kilo navíc ani dmoucí se ňadra nijak neřeší a na nic si nestěžuje. Jen na bydlení v Tróji, kam se nastěhovala do Kocábovy vily. "Ukradli mi mini prasátko. Je to už druhé zvířátko, které mi zmizelo. Asi mě v Tróji nemají rádi," postěžovala si Super.cz.

Abbasová moderovala módní přehlídku návrhářů původem z Afriky Black Fashion Week. Část výtěžku byla určena pro její nadaci Asante Kenya.

Reklama

Další články

Načítám