Hlavní obsah
Článek

Jejich povinnosti nezahrnují jen reprezentativní společenské akce, ale také kontakt se společenskými vrstvami, které mají úplně jiný standard. Vévodkyně Meghan (42) a princ Harry (39) zavítali do Bristolu, kde navštívili několik charitativních organizací.

Bývalá americká herečku ví, jak vypadá život mimo urozené kruhy. Kdykoliv má možnost pomoci druhým, přidá ruku k dílu. Nyní navštívila organizaci One25, jejímž cílem je podporovat prostitutky a přimět je k tomu, aby si našly jiný zdroj obživy. Většina žen vykonávajících nejstarší řemeslo totiž trpí nedostatkem sebevědomí a není pro ně snadné změnit životní styl.

Meghan v organizaci prostitutkám připravila svačiny, k nimž přidala povzbuzující vzkazy. Nepřiložila žádné psaníčko, ale napsala je rovnou na banány. „Jsi jedinečná“, „Jsi silná“, „Jsi odvážná“ byla její slova.

Pár vyrazil do terénu, kde byl informován o zdejších problémech. Meghan a Harry se ve městě tradičně setkali s nadšeným přijetím. S návštěvami bude ale brzy na nějakou dobu konec. Meghan v druhé polovině dubna porodí miminko a bude se věnovat mateřským povinnostem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám