Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá stále jako děvčátko a málokdo by věřil, že Eva Josefíková slaví již 29. narozeniny. My jsme herečku navštívili na natáčení primáckého seriálu Modrý kód, kde hraje doktorku Lucii Krutinovou a kde se rozpovídala o tom, jak plánuje své narozeniny oslavit.

„Obvykle se snažím potkat se s přáteli, ale nemám ráda organizovaná setkání. Když už dělám nějakou oslavu, tak se to snažím spojit s kamarádkou, která má narozeniny v podobném termínu jako já, protože se stresuju z toho, že třeba nikdo nepřijde nebo že se něco nepovede,“ práskla nám se smíchem půvabná Eva.

Kamarádi pro herečku také čas od času připraví nějaké překvapení jako před lety. „Když jsem asi před třemi lety hrála na svoje narozeniny v divadle a po představení jsem si chtěla dáchnout v zákulisí, čekalo na mě před divadlem asi třicet kamarádů. Tak to jsem byla opravdu hodně překvapená,“ sdělila nám Eva, která i tentokrát bude ráda se svou rodinou.

„Svůj narozeninový den většinou trávím s nejužším okruhem kamarádů a s rodinou. Snažím se odpočívat, také mě pořád ještě neomrzely procházky Prahou, ráda si zajdu do galerie a na dobrou večeři,“ dozvěděli jsme se od Evy, která příští rok oslaví kulatiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám