Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno jsme se mohli kochat snímky z dovolené v Mexiku, kam Demi Rose (29) zavítala s přítelem Chrisem Martinezem, nyní přišlo na řadu Thajsko. Instagramová modelka oblékla bikiny okrové barvy a vydala se na výlet lodí, aby se potěšila tamní krajinou. Bohužel nádherné přírodě na jejích snímcích zřejmě nikdo nevěnuje pozornost, neboť Demi v plavkách zastíní vše ostatní.

Svými plnými tvary je pověstná a na sociálních sítích jí velmi dopomohly ke slávě a více než 8 miliónům sledujících. O vyprsené snímky na jejím Instagramu skutečně není nouze. Za své křivky vděčí prý genům, tvrdé dřině v posilovně a přísné dietě, která se skládá převážně z vajec, ryb, zeleniny a ořechů.

Demi, která studovala herectví, se nyní zaměřuje na splnění svého dalšího snu stát se herečkou. S partnerem má sice dům na Ibize, ale touží přesídlit do Los Angeles, kde by měla k Hollywoodu podstatně blíže. Než se z ní však stane herečka, nejspíš ještě nějakou dobu potrvá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám