Hlavní obsah
Článek

Sotva to vypadalo, že se Iveta Bartošová (†48) odrazila ode dna, už je na něm pravděpodobně zase zpátky. A patrně ještě hlouběji. Po čtvrtečním odvysílání reportáže VIP zpráv, v které se zpěvačka představila v opravdu otřesném stavu, hrůzou vstaly vlasy nejen jejím fanouškům, ale i těm, co se jí jindy smějí. Podívejte se ve videu na to, jak děsivá zpověď Ivety Bartošové pokračuje, a co řekla o synovi Arturovi a jeho otci Ladislavu Štaidlovi.

Přítel Ivety Josefa Rychtář se dušuje, že jeho drahá polovička nebyla pod vlivem alkoholu, ale utlumená prášky kvůli bolesti ramene. Podle ohlasů na internetu ale této verzi věří jen málokdo. Těm, co si myslí, že měla Bartošová hladinku, jasně nahrává stav Ivety v pokračování reportáže. Pěnice vysílá do světa takové pohledy a slova s takovou intonací, že snad ani prášky pro slona by takový stav nemohly zapříčinit.

„Jeho otec ho pouští ke mně nad rámec soudního... rozhodnutí. Víš co, je to těžký. Pro ženskou, která vypiplá děcko do patnácti let. A pak najednou nic. Úplně bezdůvodně,“ vypadne z Bartošové nesouvisle. Jako by zapomněla na své úlety, které donutily jednat sociální pracovníky. Jenže Iveta je přesvědčená, že vůbec nebyla ve stavu, který by ohrožoval synovu výchovu.

„Opravdu nepije. Vím, že kdybych jí alkohol dával, vůbec jí tím nepomůžu. A já ji na scestí dostat nechci,“ stojí si však za svým Josef Rychtář. Co je však jisté: zdaleka bohužel není pravda, že by byla Iveta Bartošová v takové psychické pohodě, jak o sobě dokola rozhlašuje.

Druhý díl reportáže s Ivetou Bartošovou uvidíte dnes v 19:50 na Primě v pořadu VIP zprávy. První díl si od času 15:04 můžete pustit na stránce Stream.cz.

Reklama

Další články

Načítám