Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svým partnerem žije trvale v Londýně, za prací často cestuje zejména do Ameriky a na dovolenou létá po celém světě. Přesto Michaela Kociánová své třicáté narozeniny neoslavila v žádné světové metropoli, ale užívala si privátní večírek ve své domovině. Narozeninovou oslavu jí kamarádi uspořádali v jedné bratislavské restauraci.

„Jelikož hodně cestuji a mám málo času na své přátele na Slovensku, rozhodla jsem se oslavovat právě tady v Bratislavě,” vysvětluje své pohnutky jedna z nejúspěšnějších slovenských topmodelek. Načasování oslavy bylo ideální. „Modelingová sezóna se rozbíhá v lednu, mohla jsem si proto vymezit čas na oslavu.”

Bývalá partnerka Leoše Mareše (47), fotbalisty Filipa Šeby či režiséra Guye Ritchieho si narozeninový mejdan skvěle užila. „Jídlo bylo fantastické, energie výborná, jako vždy, když jste doma s lidmi, kteří jsou fajn,” uvedla pro Super.cz Kociánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám