Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Bernášková si do své domácnosti pozvala televizní kamery. S rodinou si na konci roku 2017 pořídila nový byt v Praze, na jehož zařízení a zútulnění loni pracovala. Nyní mohla do svého příbytku nechat nahlédnout také diváky pořadu Kočka není pes.

Spolu s jeho původcem Rudolfem Desenským se totiž rozhodla vybrat své rodině pejska. „Už asi rok přemýšlíme o tom, že bychom si pořídila pejska, já jsem byla zásadně proti, protože vím, že je to náročná věc. Pokud má být ten pes šťastný, musíte se mu věnovat,“ svěřila se herečka s tím, že se nakonec dcerou Justýnkou (12) a synem Theodorem (5) nechala přesvědčit.

„Samozřejmě děti by chtěly štěňátko, já nechci, už jsem měla mnoho psů, asi pět, a vím, že štěňátka jsou super náročná. Děti slibují, že se budou starat, což slibují všechny, ale já jim budu důvěřovat, měly by mít tuhle zkušenost a starat se,“ prozradila Bernášková, která se rozhodla vzít si staršího pejska.

Radost rodině tak začala dělat fenka Mia, která byla z množírny a neměla lehký život. Bernášková a její nejbližší si pejska okamžitě zamilovali a přijali ho jako dalšího člena rodiny. Mia na tom ale po všech útrapách, kterými si prošla, nebyla zdravotně nejlíp, a ještě před odvysíláním pořadu rodinu v prosinci, jen dva dny před Štědrým dnem, navždy opustila.

Pro herečku je odchod domácího mazlíčka stále čerstvý, ale i tak se snaží alespoň pomocí sociální sítě pomáhat dalším pejskům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám