Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popularity své sestry nejspíš nedosáhne, tanečník, herec a youtuber Frankie Grande (36), starší bratr zpěvačky Ariany Grande (25), se ale snaží. A činí se nejen v šoubyznysu, ale i v osobním životě, který je velmi nekonvenční. Momentálně se píše o jeho rozchodu s gay manžely Danielem Sinasohnem a Mikem Pophisem.

Trojice spolu randila pět měsíců, než se chlapci v přátelském duchu, jak Grande zdůraznil, před měsícem rozešli. „Jsem velmi vděčný za svůj poslední vztah. Dal mi mnohé, ale už se vyčerpal,“ řekl Frankie.

Redaktor magazínu US Weekly se nemohl nezeptat, jak to v takovém trojčlenném vztahu funguje. Je to prý dost výzva. „Dvojnásobná radost a nadšení...ale také neúspěchy a drama je dvakrát takové,“ řekl někdejší účastník reality show Big Brother.

Frankie je Arianiným nevlastním bratrem z otcovy strany. Věnuje se především tanci, na Broadwayi vystupoval v muzikálech Rock of Ages nebo Mamma Mia!, rovněž byl porotcem v soutěži America´s Best Dance Crew.

Frankie Grande se svými ex

Na Instagramu jej sledují skoro dva milióny lidí

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám