Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zdravotní stav zpěváka Richarda Müllera mají všichni jeho blízcí strach. To, jak na tom je, bylo také jedním z hlavních témat na křtu, jehož se měl původně účastnit jako kmotr. "Ještě v pondělí jsem domlouval podrobnosti s jeho manažerem a v úterý volali, že skončil na jednotce intenzivní péče," řekl Super.cz přítel zpěvačky Terezy Kerndlové René Mayer. "Žádné nové zprávy nemáme," dodal.

V podobném stavu byl  Müller v roce 2007, kdy oznámil konec kariéry. A kolegům z branže se nezdá příliš optimistický. Obzvlášť komentovali to, jak padesátník Müller reagoval na nastávající otcovství. Třetího potomka mu porodí partnerka, manažerka Vanda Volfová. "Ona si ho zaslouží," prohlásil. "Proč neřekl, že si to zaslouží oba dva? Jako by necítil velké štěstí," bojí se kolegové.

Müller má přitom před vydáním nové desky Eště, na níž nazpíval duet právě s Terezou Kerndlovou. "Jmenuje se Klid, mír a pohoda. Sám mi před rokem a půl zavolal a já byla nadšená, že chce zpívat právě se mnou. Před měsícem jsme ji v Bratislavě natočili a těšila jsem se, že ji spolu představíme," řekla smutně na svém křtu Kerndlová.  "Byla jsem moc smutná, když jsem se dozvěděla o jeho kolapsu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám