Hlavní obsah
Článek

S filmem The Perfect Kiss v kinech nezabodovala, ale z neúspěchu se nehroutí. Lucie Vondráčková (44) si sama ze sebe dokáže udělat legraci. Dobře totiž ví, že každý divák si na film musí udělat názor sám.

Romantická komedie ze zasněžené Kanady se v kinech hitem nestala. Recenzenti ji nemilosrdně ztrhali a návštěvnost byla velmi podprůměrná. Filmu nepomohl ani spor manželů. Tomáš Plekanec totiž poskytl půjčku, která umožnila jeho vznik, a nyní chce své peníze zpátky.

Lucka je smířená s tím, že za The Perfect Kiss nedostane Oscara ani Českého lva. Prioritou je pro ni spokojenost diváků. Fanoušci, kterým film unikl v kinech, se na něj můžou podívat prostřednictvím online distribuce. „A třetí ukázka z našeho nejhoršího a nejpříšernějšího filmu všech dob!!!:)))) Perfect Kiss,“ napsala Vondráčková k ochutnávce ze snímku, který tak má šanci dostat se k více lidem.

„Proč nejhorší? Lucka je skvělá, mám ji moc ráda. Nejenže skvěle zpívá, ale i krásně přirozeně hraje,“ reagovala potenciální divačka. „Lucinko, jestli někdo má něco proti, tak ho pošlete za mnou. Přejedu mu vozíkem nohy a pak si rozmyslí kritizovat,“ zastal se Vondráčkové s humorem hendikepovaný fanoušek.

Máte v plánu podívat se na film The Perfect Kiss?
Ano, v kině mi unikl
23,8 %
Ne, to si opravdu nechám ujít
76,2 %
Celkem hlasovalo 777 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám