Hlavní obsah
Článek

Kráskou, která bude za Českou republiku prezentovat volbu našeho národa na Eurovision Song Contest, bude opět Radka Rosická (42). A na obrazovce se manželka fotbalové hvězdy Tomáše Rosického začne objevovat zase častěji. „Nerada plánuju, a neplánuju tedy ani teď. Je ale pravda, že mi nabídky přicházejí, tak mě asi brzy uvidíte na obrazovce,” slibuje moderátorka a bývalá modelka.

Radka nechtěla prozradit, o jaký televizní pořad by se mělo přesně jednat. Jedno je ale jisté - nebude znovu hlásit počasí. „Když jsme se vrátili do Česka, dostala jsem nabídku znovu moderovat počasí. Jelikož jsem tuhle práci dělala osm let, tak jsem to odmítla. Nebyla to špatná práce, ale mám pocit, že už jsem v jiné roli. Vstávání do Snídaně s Novou bych už organizačně nezvládla,” vysvětluje držitelka titulu II. Vicemiss České republiky pro rok 2002.

Rodina má zkrátka přednost. „Jsem ráda se synem a s rodinou. Nejsem ten typ ženy, která by se urputně hnala za kariérou. Pokud ale přijde nějaká zajímavá nabídka, ráda ji přijmu,” říká Radka Rosická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám