Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec, kaskadér a moderátor Zdeněk Srstka (83) se rozhodl odejít z pořadu Chcete mě?, jímž diváky provázel od roku 1995. Na postu moderátora a průvodce se střídal s Martou Kubišovou.

Informaci přinesl web iDnes, mluvčí České televize Karolína Blinková Super.cz zprávu potvrdila s tím, že Srstkovým nástupcem bude moderátor Petr Rajchert.

„V moderaci pořadu Chcete mě? se budou od neděle 10.2. nově střídat Petr Rajchert s Martou Kubišovou, Zdeněk Srstka se rozhodl, že pořad již moderovat nebude. Naposledy jej diváci uvidí 3. 2. 2019, kdy bude moderovat společně s Petrem Rajchertem,“ napsala mluvčí ČT. Důvod Srstkova odchodu nesdělila.

Náplní Chcete mě?, který se vysílá od roku 1992, je nejen nabídka opuštěných zvířat, především psů a koček, ale zabývá se ochranou zvířat obecně. „Pořad měl a stále má stejné poslání – pomáhat zvířatům v nouzi, upozorňovat veřejnost na nejkřiklavější momenty špatného zacházení a v případě hospodářských zvířat i krutého zneužívání a informovat o lidech, kteří svoji energii, čas a prostředky věnují právě pomoci a příkladnému soužití se zvířaty,“ píše se na webu pořadu.

Petr Rajchert je český hudebník, herec a moderátor, kterého diváci ČT mohou znát z pořadů Hodinový manžel nebo Dobré ráno.

Bude vám Zdeněk Srstka v pořadu Chcete mě? chybět?
Ano
73,3 %
Ne
5,6 %
Pořad nesleduji
21,1 %
Celkem hlasovalo 1387 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám